Komposiittipullot

Miksi komposiittipullo?

Komposiittipullo on kevyt ja kestävä, eikä se naarmuta. Kaasu ei pääse loppumaan kesken, koska läpikuultavasta pullosta näkee suoraan jäljellä olevan kaasumäärän. Komposiittipullot ovat noin puolet kevyempiä kuin vastaavat perinteiset teräspullot. AGAn nestekaasua on saatavana sekä 5 että 10 kilon komposiittipulloissa.

Vapaa-ajankäyttöön suunniteltu komposiittipullo on turvallinen. Se ei ruostu ja on helppo pitää puhtaana. Muotonsa ja mittojensa ansiosta pullo sopii lähes kaikkialle missä nestekaasua käytetään: kotiin, veneeseen, mökille tai grillaukseen.

Helppo käsitellä

Komposiittipulloa on helppo käsitellä, sillä siitä saa nostettaessa hyvän otteen. Helppokäyttöisyyttä lisää pullon painoventtiili, johon säätimen kiinnittäminen on yksinkertaista.

Tiesitkö tämän komposiitista?

Komposiitti on pääasiassa lasikuituvahvisteista polymeeriä, joka on erittäin kevyt ja luja materiaali. Komposiittia käytetäänkin rakenteissa, joilta vaaditaan suurta lujuutta ja keveyttä. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi lentokoneiden ja veneiden rakenteet. Komposiitti kestää erittäin hyvin myös auringonvaloa, ultraviolettisäteilyä ja lämpötilan vaihteluja. Sillä on korkea iskunkestävyys, ja se kestää erinomaisesti mekaanista rasitusta. Komposiitti on lisäksi kierrättämiskelpoista.

Tutustu myös nestekaasun turvallisuusvinkkeihin.

MyAGA-Propane-cylinders-350x417-fi